Your address will show here +12 34 56 78
Met een persoonlijke leertraject naar je rijbewijs

De plezierige en geduldige lesmethode van de instructeur van Rijschool rsc Prinz uit Emmen zorgt ervoor dat je goed voorbereid op kunt gaan voor je rijbewijs. Rijschool rsc Prinz biedt diverse mogelijkheden wat betreft rijlessen, zoals losse lessen en complete pakketten. 
Boek vandaag nog je proefles. Deze is gratis wanneer je besluit om bij ons te gaan lessen.
  • Text Hover
Rijlessen

Wij zorgen ervoor dat je een prettige herinnering zult hebben aan je rijlessen. We stellen je tijdens je rijlessen op je gemak, zodat je je volledig kunt focussen op de weg en de auto. Rijles bij rsc Prinz begint altijd met een proefles. Aan de hand van de proefles bekijken we welke lesmethode het best bij jou past. Zo kan het zijn dat we je een basispakket adviseren of misschien wel een versnelde rijopleiding.

Heb je enige rijlessen achter de rug, dan heb je de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te nemen. Dit is een soort proefexamen waarbij je alvast je bijzondere verrichtingen kunt laten zien. Lees hier meer over de tussentijdse toets.

Volgens het rijschoolregister behoort Rijschool RSC Prinz tot een van de top rijscholen van Emmen en omgeving: 
Onze voordelen

Lessen bij Rijschool rsc Prinz biedt verschillende voordelen. Zo is je lespakket onderverdeeld in 5 onderdelen, waardoor je stapsgewijs en op efficiƫnte wijze op weg gaat naar je rijbewijs.
Ook hanteren we flexibele lesuren. Je kunt namelijk ook in de avond en in het weekend lessen. En je bepaalt zelf waar je wordt opgehaald en teruggebracht. 
Faalangst en AD(H)D

Elke leerling is anders. Voor leerlingen die te maken hebben met faalangst, ADD of ADHD hebben wij speciale leertrajecten. 
Aan de hand van de proefles bekijken we waar de leerling meer behoefte aan heeft en op basis daarvan gaan we aan de slag. Zo krijgt elke leerling een pakket op maat en zorgen we dat iedereen veilig en zelfverzekerd de weg op kan. 
2toDrive

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al rijlessen volgen? Dat kan! Als je 16,5 bent kun je al lessen volgen via het 2todrive principe. Dat betekent dat je op je 17e al praktijkexamen kunt doen en daarna de weg op mag, zolang er iemand naast zit met meer dan vijf jaar rijervaring. 
Hoe werkt het?

1. Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
2. Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen.
3. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
4. Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach(es).
5. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.
Bel voor een proefles: 06 19 97 91 10

Let’s Start Making Your Brand Popular

Enter your email address and we'll send you a

special FREE signup link so you can start using Privy's

website popups and landing pages.